miercuri, 20 octombrie 2010

Inspiratii

   De curand,am realizat ca ma limitez la postari scurte.Ceea ce nu ma caracterizeaza.
Dar,tot de curand,am realizat ca societatea vrea doar esentialul,evitand detaliile. Dar,oare,nu sunt detaliile o parte importanta din viata? Caci,pana la urma,doar nasterea si moartea sunt esentiale.Dar restul? Pauza dintre nastere si moartea? Si toate lucrurile ce au legatura cu animalul biped cu ratiune (cica) numit 'om',trairi,sentimente,evolutie? Nu reprezinta detalii? Eu,una nu stiu,astept sa ma lamuriti.Dar,daca ar fi asa?Nu denota asta o mare nepasare. Si nepasarea duce la neglijenta. Deci? Oamenii sunt extrem de superficiali,incearca sa ignore detaliile si ,de fapt, isi contureaza viata pe acestea. Si,cum,societatea reflecta mentalitatiile oamenilor...deduceti si singuri.
Pana la urma,caci aici voiam sa ajung, de ce tot avem pretentii de la ceilalti? De ce visam la o lume mai buna,la indivizi mai buni,de ce vrem ceva,cand noi nu oferim nimic in schimb? Nici macar nu realizam cat de transcendent este acest 'tot' ce ne inconjuara.Din nepasare? Din prostie? Din infantilitate? Nu stiu,depinde.
  Deci,nu pot formula o concluzie,neexistand o ipoteza. Dar,ca o incheiere pot spune doar : bucara-te de ceea ce ti se intampla,caci,ti se intampla doar tie! Traieste'ti nemultumirea,supararea,deziluzia. Absoarbe-o,gust-o si apoi alung-o din viata ta,caci iti apartine. Nu astepta sa faca altcineva asta,din moment ce tu nu ai nimic de oferit!

   P.S: Ingerii mai sunt ingeri fara aripi?

4 comentarii:

Extaz. spunea...

Intrigant. Extraordinar. Felicitari ! >;d<

B.B spunea...

De ce te-ai limitat in incheiere la partea rea[sa zic asa] cand ai zis 'Traieste'ti nemultumirea,supararea,deziluzia'? Nu zic ca nu traim si emotiile astea, dar in primul rand trebuie sa mentionam multumirea, felicirea, iluzia. [de la un timp sunt foarte optimista B-)]Life`s good.

^_^ Chriss *_* spunea...

super inspirat:)):*(cristina)am un nou blog

Bury spunea...

Mda,observ (B.B)..
Dar mereu incercam sa le alungam pe cele rele.
Cine nu'si traieste starile de fericire din plin?...
xD