marți, 11 ianuarie 2011

bullshit no 2Momentan melodia pe care o ascult ma bine dispune,lucru ce face lumea mai putin melodramatica,deci ,oarecum,si pe mine.
Oficial,nu am chef de viata,dar mi'e frica de moarte...ca nah,sunt destul de lasa.Desi,ceva imi spune ca aceasta stare de lasitate si lipsa de detasare nu va mai dura mult.Surprinzator!Da,stiu.
Apoi,ma gandesc la ziua de azi.Zi in care am simtit frumosul miros al cimbrului in aerul poluat de autobuzele vechi.Stupid,insa mirosul acela m'a facut sa ma gandesc la o mai veche postare,'La portile Iadului.'
Si,in cele din urma realizez ca lumea e plina de gunoaie. Pana si cele ce le credeam reciclabile s'au dovedit a fi tinichele.Partea buna cand esti o fiinta mediocra si umana e ca te poti schimba destul de repede si intransigent,desi,poate ca,doar superficial.
Iar atunci cand observ lipsa de autocontrol si impartialitate...devin oarecum trista.Desi,nu pot spune ca ma intristeaza atat de mult pe cat ma revolta.Nu stiu daca exista o scuza,tind,de fapt, vreau sa cred ca nu.Stiti cum e,cui ii mai pasa de altii cand te scalzi in dulcea prostie,care e atat de comoda?Cand nu mai ai vointa,nu iti mai pasa de adevar?Adevarul lor este cel fals,numai ca este rostit de un om onest;sau poate doar in mintea lor ,pusa sub presiune,acel om mai e onest.
Dar,stiti acea zicala "Nu conteaza cat de lung ai parul,conteaza cat si cum gandesti".Mai nou observ ca se judeca dupa lungimea parului.Deplorabil!
Acum,fratilor,nu va mai amagiti,ca dreptatea nu exista.Exista falsitatea,inselatoria,ipocrizia,discriminarea.Nu mai visati la o dimensiune perfecta,cu oameni normali,caci astia care plutesc p'aci sunt vai de capul lor,dar numai normali nu's.Nu se va intampla niciodata.
Si nu,nu va sfaram visarea la o schimbare.Dupa cum spunea Blaga:
"Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
şi nu ucid
cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
în calea mea"
Aleg sa va las pe voi sa descoperiti singuri misterul acestei lumi.Tot ce pot spune este ca,nu cred ca va va placea prea mult.
...
Nu vreau sa intaresc teoria conspirationista.In cele din urma,de ce sa stapanim lumea?De ce sa stapanim o mare groapa de gunoi?De ce sa fii comandantul suprem al unor nimicuri,dintre care doar 2% realizeaza ca exista o oarecare transcendenta?
...
Pentru voi: Kid Rock-Born Free.

4 comentarii:

Extaz. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Extaz. spunea...

Ploaie de stele, zilele viitorului cad în noapte. Cuvintele apar şi dispar într-o dezordine veselă. În intimitatea pseudonimului, o să filez fiecare vorbă, săpată-n mine cu accentul-ti calm. Îti revăd postarea, nefericit motiv de inspiraţie. Extaziată de spectacolul ochilor deschişi, izbucnesc violent în viaţă, clar, tânăr, proaspăt. După-ţi pauza neagră, aştept răcorirea minţii într-un strigăt surd şi gol.

Black parade spunea...

Draga Bury,
...
Nu pot sa spun alcv decat ca...din nou surprinzi cititorii cu postarile tale!
Go on, honey!
..
``Si,in cele din urma realizez ca lumea e plina de gunoaie. Pana si cele ce le credeam reciclabile s'au dovedit a fi tinichele.``

Iar asta..asta e de`a dreptul geniala b-)

B.B spunea...

[-(

Keep writing!

-extraordinar:>-