joi, 24 martie 2011

Aceeasi stare.

...Aproximativ un an.Aproape ca mi'am cultivat infantilitatea. Cat de mult pot uri faptul ca nu am dat importanta lucrurilor marunte din viata mea,ca un simplu "buna".Dar,pe deoparte ma bucur,nu stiu din ce motiv,pur si simplu...
Azi,am resimtit acel sentiment.De pierdere completa.Nu'l pot descrie,nu prea vreau asta.Numai ca,ma bucur ca nu l'am uitat.Nu m'am schimbat intr'atat de mult incat sa nu'mi mai pot aminti.Pe atunci ma deranja aceasta stare.Fiecare rand ctit ma facea sa ma simt si mai neputicioasa si mai proasta si mai inexistenta.Dar imi placea,caci voiam sa descopar misterul.Acum stare ma binedispune,ma linisteste,ma calmeaza.Imi demonstreaza ca inca mai am amintiri,amintiri ce'mi marcheaza fiecare gand,fiecare pas...
Ciudat e ca,lucrurile s'au schimbat atat de mult in jurul meu,oamenii s'au schimbat atat de mult...dar acele cuvinte,ele sunt la fel.Acel sentiment e la fel.Acest lucru ma face sa uit de toate grijile inutile ce'mi apasa mintea.Dezamagirea provocata de lume dispare.Aproape ca nu mai simt repulsia fata de ei...wow!
Cred ca sunt fericita...si,de asemenea,cred ca fac cea mai mare prostie din toate timpurile,ma hranesc cu amintiri.Nu "din",ci "cu"....Dar e ok.E ok pentru ca trebuia sa'mi revin...nu stiam ca asta e calea.Se pare ca a venit singura la mine...cand nu o mai cautam.
De la un subiectivism impartial,evoluez la unul extrem de personal.Cred ca acum sunt eu.Ciudat,dar...chiar asta sunt eu.In cele din urma,am inteles o mare parte din cuvinte,pentru ca acum sa'mi amintesc cat de bine era cand nu le gaseam sensul,rostul,viata.
....
Ploaia mi'a luminat viata atunci...si cred ca de fiecare data cand va ploua voi putea adormi linistita,gandindu'ma ca nu mai am ce pierde.Ciudat este,insa, ca acum nu ploua. :)

12 comentarii:

Ruxx`x spunea...

``Ploaia mi'a luminat viata atunci...si cred ca de fiecare data cand va ploua voi putea adormi linistita,gandindu'ma ca nu mai am ce pierde.Ciudat este,insa, ca acum nu ploua. :)``

E, pur si simplu, mai mult decat extraordinar.
...
Am citit nenumarate chestii, postari, poezii etc, de`ale tale, doar ca asta e cel mai genial lucru pe care l`am vazut pana acum.

Good work, Bury! :>

Bury spunea...

Gosh...
You make me feel like I'm Lucian Blaga!
...
Multumesc,Ruxy! >;d<

Anonim spunea...

cip-cirip...mai stii cum a fost primul contact cu acea ploaie existenta doar intr-o banala imagine,dar era mai mult de atat.Mult mai mult.Dincolo de invelisul exterior se afla ceva puternic,un poet....E bine sa iti amintesti...dar oare nu e dureros?:)

Bury spunea...

Sa zicem ca ma calmeaza mai mult decat un sedativ...

Anonim spunea...

Da.Poate ai dreptate,dar ai grija ca acel "sedativ" sa nu fie prea puternic,mai mult decat poti duce..."Am incercat sa opresc asta de nenumarate ori..dar a fost imposibil..toate drumurile ma aduceau la aceeasi iluzie",iti suna cunoscut?

Bury spunea...

It sucks anyway...

JOYSEE DECO spunea...

Cum ti-am spus acum cateva secunde...ideea e ca imi place cum scrii foarte mult poate pt ca acest stil e ceva mai ciudatel si nu oricine poate intelege/scrie sau aprecia ceea ce ai conceput aici.
Nu sunt uimita pt ca tu ne-ai obisnuit cu postari de exceptie, dar pot spune ca asta le intrece.

>:D<

Bury spunea...

Merci,blondy!
Sti,acum ca mi'am reamintit ca exist,vreau sa'ti reamintesti si tu...
:)

Ra. spunea...

"Writing down your thoughts is both necessary and harmful. It leads to eccentricity, narcissism, preserves what should be let go. On the other hand, these notes intensify the inner life, which, left unexpressed, slips through your fingers." Anna Kamienska

Ra. spunea...

You always wrote in order to comphrend. This time, you wrote to express yourself. The healthiest way for a writter. Congratulatons.

Bury spunea...

"Human life is beyond comprehension."
Friedrich Durrenmatt

Ra. spunea...

"You fall out of your mother’s womb, you crawl across open country under fire, and drop into your grave."
Quentin Crisp