joi, 8 septembrie 2011

Bai,ma vezi?!

Can you see me? Can you see...ME?
A trecut atata timp,in care am tot incercat sa ma destainui mie si voua. A trecut atata timp,in care nu aveam cuvinte pentru a descrie agonia.A trecut atat timp,in care am incercat sa supravietuiesc furtunilor de zapada din august.
Desi  sunt un om slab,imi asum dualismul.Asum felul in care pot deveni o fiara,atunci cand apar cioburile...ce au mai ramas din visele mele,de mult sparte de aceeasi mana,ce candva,nu s'a temut sa distruga tot ceea ce era mai bun din mine.
Cel mai aiurea e cand fantasmele ce'ti bantuiau trecutul,nu dispar nici acum.Dupa "pumni de antidoturi"...dupa dizolvarea veninului ce'ti obscura gandirea...ele tot nu dispar.La fel de aiurea e felul in care te simti vanat,incoltit si cum alegi sa nu lupti,pentru ca ai obosit.
Lume!!!!Eu am obosit! Recunosc,eu nu lupt,pentru ca imi este extrem de lene.Si recunosc asta cu capul sus.Sunt mandra de mine,asa lenesa si hopeless.
Niciodata nu am luptat,dar obstacolele au trecut prin mine.Mereu am trecut si eu prin ele.Nu peste ele ci prin ele.Se crea o interdependenta,o simbioza bolnava...Lumea se prabusea asupra mea si eu continuam sa ma bucur de acest lucru,nefiind capabila sa ma ridic si sa spun "stop!".Nici acum nu spun,pentru ca nu am forta necesara.Pur si simplu nu pot.Nu stiu sigur daca vreau sa fiu tratata.:)
5 comentarii:

Simple Soul spunea...

Hey, cred ca .. fiecare ne intrebam uneori daca lumea chiar ne vede pe noi si nu doar infatisarea noastra, uneori criticile sunt aiurea mai ales gandindune ca oamenii critica cea ce vad nu cea ce cunosc de multe ori, dar e bine ca te apreciezi asa cum esti:D

Suflet de curva spunea...

''eu nu lupt pt ca imi este extrem de lene'' =)) vreau sa zic ca uneori sunt la fel... da' stii ce lene ma incearca? habar nu ai :))

imi place cum scrii..sau mai bine zis...ce scrii,.

L'ennemy spunea...

True.
Faci o treaba foarte buna cu blogul, tine-o tot asa! ^^

Extaz. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Extaz. spunea...

''Open your eyes
I'm a coward too
You don't need to hide, my friend
For I'm just like you''