miercuri, 1 februarie 2012

.



Societatea ma indeamna sa traiesc in pacat.Fara sentimente false,trase cu forta din fiinta'mi.Oamenii din jur ma obliga sa fiu altfel.Sa ma las judecata si omorata in fiecare zi.Pentru a invia mai tarziu si a imi cunoaste cele mai intunecate trairi. Lumea se lasa dresata,ca si cum ar fi un alt animal de companie,ieftin si inlocuibil.Isi accepta soarta de roboti,isi vand identitatea,fara macar a stii.Vocile austere striga spre eliberare dar nu sunt auzite.Toate fiintele sunt mintite.Libertatea nu exista.De aia eu am ajuns un "ceva" ce instiga spiritele.Nu am viata sau scapare.La fiecare pas imi este judecata si respiratia si culoarea ochilor. Fiecare om ma vede altfel si toti la fel.

9 comentarii:

Anca S. spunea...

Asta simt şi eu, şi mi s-a luat să încerc să mă integrez, pur şi simplu, o să rămân cum sunt, fie că societatea mă acceptă sau nu. Îmi place subiectul pe care l-ai adus în discuţie, la mai multe:*.

Rosaline spunea...

din pacate, ajungem sa fim cu totii niste oameni trasi la xerox. prea diferiti ca sa fim acceptati, ne complacem surprinzator in aceasta situatie care se numeste viata.

poti fii liber daca alegi asta, dar sa alegi libertatea inseamna sa alegi sa fii diferit. Sa alegi sa fii diferit inseamna sa te indepartezi...

Bury spunea...

si a te indeparta inseamna a te lasa exclus...

Goda spunea...

Imi place enorm melodia, si da...heroina a fost un medicament. Chiar si in prezent se folosesc anumite feluri de droguri in medicamente!

Bury spunea...

nasol ca majoritatea a uitat asta...

Iona spunea...

drogurile si acum se mai folosesc in medicina:P

Lavinia Dance spunea...

nu trebuie sa ne luam dupa societate si nici dupa altii...
trebuie sa ne uitam la Dumnezeu, sa luam exemplu de la El, intr-o lume care decade tot mai mult El poate fi lumina, la fel si noi.

Anonim spunea...

Bine zis. Totii oamenii se pare ca nu isi dau deloc interesul. Nu le pasa. Si in lloc sa se critice pe ei critica pe alti, care trebuie admiratii nu criticati:)

Anonim spunea...

Sunt alice. Probabil imi sti blogul. e Mai nou.. nu stiu de ce s-a pus anonim:|