miercuri, 5 ianuarie 2011

Oameni si volume.

Si iar am trecut prin timpul asta.Timp atat de sfasietor,cu o arie vaga de superioritate.Am trecut atat de banal incat lucrurile importante au fost uitate.Si inca cum.
Unii inca mai asteapta salvarea.Altii si'au dat seama ca nu o vor gasi.Iar altii,au ramas lafel de mediocrii si totusi iubiti si idolatrizati.

6 comentarii:

Ruxx`x spunea...

`Unii inca mai asteapta salvarea.`

Acea salvare care se iveste indiferent de situatie? :>

Bury spunea...

Take it as you want! ;))

Anonim spunea...

Mda,foarte adevarat.Oricum 'salvarea' aceea e diferita pentru fiecare.Probabil salvarea la care te referi tu este vazuta in felul tau,iar altii se gandesc la propria salvare,insa asa e..dar te-ai gandit ca poate unora le este teama sa isi infrunte acea salvare..pentru ca iti dai seama ca pentru unii salvarea presupune chin,tortura adevarului poate..si asta doare..e atat de usorsa cauzezi dezastru,insa atat de dificil sa iti repari gresala.Poate ca acele lucruri despre care vorbesti nu au fost uitate,insa chiar tu ai zis"ai trecut banal' deci poate aceasta banalitate te-a impieditcat sa vezi aprecierea celorlalti.Nu te lasa! Nu trebuie sa fi invizibila,dar nici sa iesi in evidenta prin lucruri neconventionale ca sa spun asa.Fii tu insati si vei reusi! Sunt de acord si cu faptul ca unii sunt iubiti pentru o personalitate falsa,incearca sa eviti discutiile care aduc la barfe despre altii pentru ca stii cum e,ajungi si tu printre cei'populari'..anyway...am observat faptul ca incerci sa atingi un anumit nivel al vietii tale si totusi apar multe piedici..se intampla dar nu-ti pierde increderea in tine doar pentru ca nu te regasesti in pielea celorlalti:-j..:)>-

Duda' baaa spunea...

Desi nu le am cu dastea' pot spune ca ma impresioneaza stilul in care imbini atat realitatea in care traim cat si poate himera pe care oamenii o tot asteapta.... Foarte bine tine-o tot asa ;)

Bury spunea...

Multam :)

JOYSEE DECO spunea...

sunt de acord cu blind... def sunt de acord cu toti...