luni, 9 ianuarie 2012

Am fost adesea numita insensibila....

Hmmm...odata,demult...voiam sa ma cheme Cristina. Aveam 5 ani-cred.Si imi imaginam chestii. Odata,mai devreme...ma gandeam ce nume frumos am.
...
Nu gasesc cuvinte pentru a ma exprima.E asa ciudat...eu vorbesc atat de muuuuult. Acum sunt in pana. Dar stii ceva? M'am saturat de cuvinte! M'am saturat de cuvinte aruncate spre mine,m'am saturat de cuvinte aruncate de mine,spre altii.
"Si mai intai a fost cuvantul". Eu acum as prefera doar sa fiu in fata ta si sa te privesc deep in the eyes. Ochii tai mari si albastri. Si sa nu spun nimic. As prefera sa aud sunetele unei melodii dulci,cantata live acoustic. As vrea sa simt mirosul dulciurilor chinezesti din "Raspuns catre Paradis". Si in cele din urma as vrea sa ma opresc din a gandi pentru un moment.
Si pentru restul momentelor din viata mea,as putea gasi cuvinte sa descriu tot. Doar daca as avea acest moment de pauza.Dar...Marele Anonim nu cred ca mi'l va oferi.
...

8 comentarii:

Anca S. spunea...

oricine are nevoie de puţină linişte câteodată, doar să ne punem în ordine gândurile..

Bury spunea...

Da,asta asa este

Madeline spunea...

Putina liniste.. asta isi doreste oricine.. dar atunci cand ai parte de ea parca simti ca o iei razna.

Goda spunea...

Intra-devar linistea sufleteasca cam lipseste la noi! Insa fiecare ne gasim un refugiu al nostru in care macar pentru un moment sa avem putina liniste.

Bury spunea...

Eu mi'am gasit odata,a long time ago,refugiul in cine nu trebuia.Doar ca,am impresia ca a fost o imensa greseala.Inca una...

Iona spunea...

momente.

Bury spunea...

si momente...

J.J. spunea...

Uneori este bine sa uitam de grijile pe care le avem si sa incercam sa ne refugiem in ceva placut, ceva care stii ca iti poate oferi linistea de care tu crezi ca ai nevoie.